Another great event here at EGN

Sign up here:

2021-04-01 09:00:00
free maybe?
Online event

Ny verden, nye regler - del 2

Mød en af Danmarks førende fremtidsforskere, Henrik Good Hovgaard fra Universal Futurist, live i ‘EGN studiet’ onsdag d. 16. september.

Han er aktuel med bogen ”Fremtidssans – manual til fremtiden”, som giver dig redskaber til at gribe fremtidens muligheder.

Fremtiden er her nu!

I de kommende år vil der bestemt ikke komme “ro på”, og spillets regler ændrer sig – men du kan være med til at påvirke reglerne. Vi får brug for dygtige, driftige mennesker i dedikerede fællesskaber, der kan læse tidens trends og hurtigt aflære og genlære nye egenskaber. Med værktøjer fra bogen ´Fremtidssans – ny verden, nye regler´ kommer du til at kunne navigere i fremtiden.

Fremtiden vil ikke længere ramme dig i nakken, for du bliver futuristen, der kan ændre spillets regler og skabe en bedre verden for andre.

Henrik vil have fokus på:

  • Tabutrolden og adgangsbilletten til fremtiden
  • Dæmonerne, der lokker dig på afveje
  • Futurist+, hvordan du genopfinder dig selv og din biks og designer den fremtid, du ønsker dig

Hvad er på spil? Og hvor skal vi hen? Henrik ridser den planetære spillebane op og giver konkrete eksempler på, hvordan man kommer fra trends til virkelighed. 

Du kan spille i 2 modes: tribal, hvor det gælder om at være på det rigtige hold, kæmpe og vinde over de andre. Eller planetary, hvor du kun kan vinde, hvis de andre også vinder.

 

 

Webinaret vil blive efterfulgt af 30 minutters 'network session' for alle, som ønsker at drøfte videre om dagens webinar.

Alle deltagere modtager en rabatkode til køb af bogen ‘Fremtidssans – manual til fremtiden’, koden modtages ved tilmelding.

Henrik Good Hovgaard

Henrik har arbejdet som futurist og kørt workshops om fremtiden siden 2005. Han har formået at få hundredvis af virksomheder og organisationer til at se den fremtid, der er deres. Ikke bare som passive turister – men som aktive futurister.

Henrik er ekspert i ”fremtidstræning” og har en master i digital design fra Aarhus universitet.

TwitterLinkedInFacebookCopy Link